2019. november 4., hétfő

NIKON D5100 fényképezőgép szett objektívekkel + kieg - Jelenlegi ára: 249 990 Ft

Gyönyörőrű képeket készít , Full HD videóval ellátott fényképezőgép.
Hibátlan , karcmentes állapotban eladó Nikon D5100-as.
Sok tartozék is van hozzá. 30. 207 képkockával
NIKON D5100 fényképezőgép szett több objektívvel és kiegészítőkkel. Egyben jelentős engedménnyel.
Leírása: A D5100 nagy teljesítményű D-SLR fényképezőgép , amely kreatív fényképezésre ösztönzi önt: semmi máshoz nem hasonlítható képeket és videókat készíthet vele. A kihajtható-dönthető monitor és a fényképezőgép D-videó funkciója jóvoltából szinte bármilyen szögből egyedi felvételeket készíthet. Speciális hatások használatával varázslatossá teheti a készített állóképeket és videofelvételeket. A széles dinamikatartomány lenyűgöző részletgazdagságú képeket biztosít nagy kontrasztú témáknál.
Ezt a fényképezőgépet az önkifejezés szabadsága ihlette , és tökéletes eszköz ahhoz , hogy megörökítse saját egyéni világképét. 16 , 2 megapixeles , DX-formátumú CMOS-képérzékelő: élethű , élénk , alacsony zajszintű és finom átmenetekkel büszkélkedő képeket készít. Nagy ISO (1006400) érzékenységtartomány Expeed 2 képfeldolgozó motor D-videó teljes HD (1080p) felbontású videók. Élő nézet és Automatikus program választó 4 kép/mp sebességű sorozatfelvétel Speciális hatások mód: használatával különleges hatású , egyedi állóképeket és videofelvételeket készíthet. Különböző effektusokat kínál , köztük a Színes vázlat , a Miniatűr hatás , az Éjszakai és a Kiválasztott szín funkciót. Utóbbi segítségével kiemelhet legfeljebb három , tetszés szerinti színt , a kép többi részét pedig fekete-fehérré alakíthatja.
A motívumprogram módok automatikusan optimalizálják a fényképezőgép beállításait , ideértve a Picture Control és az aktív D-Lighting funkciót is , ezzel leegyszerűsítik a bonyolult fényképezési helyzetek kezelését , és optimális eredményt hoznak. Egyszerűen csak forgassa a módválasztó tárcsát Scene (Motívumprogram) állásba , ahonnan eléri a leggyakrabban használt motívumprogramokat. A kijelzőn mintaképek segítik a megfelelő mód kiválasztását.
HDR , Bővített fényképezőgépen belüli Retusálás menü , Kettős beépített porosodáscsökkentő rendszer , HDTV-kompatibilitás , Első és hátsó infravörös érzékelők

Jelenlegi ára: 249 990 Ft
Az aukció vége: 2019-11-25 11:08 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése