2016. január 26., kedd

GLENMORANGIE DORNOCH 0.7L 43% LTD.S.WHISKY,ÚJ! - Jelenlegi ára: 26 900 Ft

GLENMORANGIE DORNOCH 0. 7L 43% LIMITED PRIVATE EDITION, (TR EXCLUSIVE) SINGLE MALT SCOTCH WHISKY. Új, BONTATLAN, GYÁRI CSOMAGOLÁS DISZDOBOZBAN, GARANTÁLTAN EREDETI!
ITTHON NEM BESZEREZHETŐ! KÜLFÖLDRŐL IS NAGYON NEHEZEN, VAGY MÁR NEM ELÉRHETŐ!
A kóstoló jegyzetek
A színe aranysárga, és az orr tele élénk jegyzetek ropogós zöld gyümölcsök (gondolom a körte és alma), méz és a datolya. Aztán jött lágyabb aromákkal Caramel és karamella, akkor egy külön enyhén poros earthiness és végül néhány kandírozott citrom.
A szájban ez szultanina, mézes az orr, hogy uralják kezdeni. Úgy érzi, egy kicsit zsíros a szájban, és bevonja az ízlelőbimbókat. Megjegyzi továbbá, karamellt és tejkaramella nyomon, amely hozzáteszi, kellemes cukros él, amely a leginkább emlékeztető omlós barna cukor. Aztán jön egy külön keserédes malátázott gabonát elem. A zöld gyümölcsök, különöse! n az almát, szintén jelen vannak. Ezek kevésbé tűnnek éles, mint az orr és már inkább a párolt minőségű. Ez növeli, néhány felmelegedés fahéj, szegfűszeg és édesgyökér. A késői fuvallat váratlan földes tőzeg füst és a kandírozott citrom add tovább mélysége és összetettsége.
A célba melegszik, és a tisztességes hosszúságú. A gyümölcsös és édes karamellás-szerű jegyzetek fakulnak elhagyni a földes, füstös, malátás, fűszeres elemek - ez ad egy szép kiszáradását, hogy megmarad és fejleszti a korosztály. A késő hit gyömbér befejezi off dolgokat is.
Mi az ítélet?
A Dornoch élvezetes whisky, amely bemutatja a klasszikus Glenmorangie jellemzőkkel, azonban egy kicsit csavar. A felhasználók az egyes enyhén tőzeges szellem és az ex-Amontillado sherry hordóban, amelyek ritkán használt whiskyk, már feltéve, hogy a nézőknek. Ezek hozzá egy extra robusztussá! g és az eredmény egy nagyon jó whisky.


Jelenlegi ára: 26 900 Ft
Az aukció vége: 2016-02-16 10:48 . GLENMORANGIE DORNOCH 0.7L 43% LTD.S.WHISKY,ÚJ! - Jelenlegi ára: 26 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése