2016. november 24., csütörtök

2 generĂĄcios apple Ăłra . Nike eredeti Ăşj bontatlan 42mm - Jelenlegi ára: 119 000 Ft

42 mm Nike Apple óra 
Eredeti Apple kĂŠszĂźlĂŠk, eus tĂśltĹ' , Apple garancia 1 ė v. A doboza is fĂłliĂĄs.  
A 38 mm-es tokhoz tartozĂł szĂ­j 130– 200 mm kĂśrmĂŠretĹą csuklĂłra illik.
A 42 mm-es tokhoz tartozĂł szĂ­j 140– 210 mm kĂśrmĂŠretĹą csuklĂłra il
Magyar Kft hivatalos 27% ĂĄfĹ•s szĂĄmlĂĄval. Magyar nyelvet alapban tartalmaz. Az ĂĄr tartalmazza az ĂĄfĂĄt ĂŠs a vĂĄm kĂśltsĂŠgĂŠt is. Amennyiben egy termĂŠk nem ĂŠrkezik meg , sĂŠrĂźlten ĂŠrkezik akkor a vevĹ'nek a vevĹ' ĂĄltal utalt Ăśsszeget visszautaljuk.  
KĂŠrem komolytalanok utĂłlag alkudozĂłk ne keressenek. FizetĂŠs utalĂĄssal vagy paypal. Apaypal kĂśltsĂŠge a vevĹ't terheli!   Posta ideje 10-25m. nap kĂśzĂśtt ĂŠs aztĂĄn  vĂĄm , vĂĄm ideje 10m. nap  kb emiatt azonban nem tudok felelĹ'ssĂŠget vĂĄllalni.
VĂĄm ideje 10-30m. nap i s lehet kĂŠrem ennek tudatĂĄban vĂĄsĂĄrolj.   FizetĂŠs utalĂĄssal! A feltĂźntetett postakĂśltsĂŠg az ide posta egy termĂŠkre esĹ' kĂśltsĂŠge.   KĂŠrlek nĂŠzd meg az ĂŠrtĂŠkelĂŠseimet.  
  SzĂĄllĂ­tĂĄs menete: A termĂŠket GSM szakĂźzlet folymatosan rendelt termĂŠkeivel egyĂźtt hozatjuk el. Ă­gy a biztonsĂĄgos szĂĄllĂ­tĂĄs biztosĂ­tott. ÉrkezĂŠse utĂĄn postĂĄzom MPL-lel vagy szemĂŠlyesen ĂĄtveheted. Amnnyiben egy termĂŠk nem ĂŠrkezik meg sĂŠrĂźlten ĂŠrkezik vagy nem az ĂŠrkezik a vevĹ'nek amit utalt Ăśsszeget visszautaljuk. A vevĹ't kĂĄr nem ĂŠrheti ĂŠs nem ĂŠri!   ĂœgyeskedĹ'ket megkĂŠrnĂŠm kerĂźljenek. KĂśszĂśnĂśm.
Ha egy termĂŠk nem ĂŠrkezik meg  vagy sĂŠrĂźlten ĂŠrkezik, vagy nem az ĂŠrkezik a termĂŠk ĂĄra visszautalĂĄsra kerĂźl ! A vĂĄmot a bolt intĂŠzi  Ês Ăşgy kerĂźl hozzĂĄd. Neked eznem ker Ăźl semmibe. A vĂĄm ideje miatt nem tudo! k felelĹ'ssĂŠget vĂĄllalni ĂŠs a posta ideje miatt sem

Jelenlegi ára: 119 000 Ft
Az aukció vége: 2016-12-04 18:00 . 2 generĂĄcios apple Ăłra . Nike eredeti Ăşj bontatlan 42mm - Jelenlegi ára: 119 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése