2016. december 30., péntek

MARVIN RAIL ROAD SPECIAL vasutas zsebóra W/88 - Jelenlegi ára: 128 000 Ft

Minden kedves vásárlónk figyelmébe ajánljuk a piros betűs részt !!!
Kedves Vásárlóink !
Termékeinkhez  kizárólag készpénzfizetéssel , személyes átvétellel tudnak hozzájutni , mely óbudai régiségboltunkban történik hétköznaponta 10, 30- 17, 30-közötti időpontban ! Sajnálattal ez alól senkinek, semmilyen indokkal nem tudunk kivételt tenni !
A termékeket maximum 19-napig tároljuk, ezután az aukciót negatív minősítéssel zárjuk !   Minden esetben számlát, nyugtát adunk ! Megértésüket köszönjük ! Ha bármilyen gyanú merül fel , az aukció kimenetelének befolyásolására, abban az esetben fenn tartjuk a jogot magunknak hogy elálljunk az adásvételtől ! Fentartjuk továbbá az árváltoztatás jogát fix áras termékeinknél !
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aukciónk tárgya, a képeken látható  zsebóra különlegesség ! Egyik különlegessége a provinienciája  ! Az egyik legizgalmasabb magyar gyűjteményből származik, aholis az órákat az LBS a La Boutique Swiss egyik korábbi vezetője tartott karban, szervizelt tisztított és ellenörzött. Ő felügyelte az óragyűjtemény minden darabjának minőségét, a gyűjteménybe való bekerüléstől kezdve, ez pl. abban nyílvánult meg, hogy csak olyan darab kerülhetett a gyűjteménybe aminek minden alkatrésze eredeti, ill. alkalmas a szerkezet a tulajdonosának nagy pontosságra törő igényét kielégíteni, ez max napi 30 másodpercben volt megszabva , és ugye itt a 120-130 éves órák sem voltak ritkák, ami gondolhatjuk milyen kritérium rendszer teljesítését követelte meg az eladóktól ! Az órák beszerzése rendbetétele a 90-es évek végére, 2000-es évek elejére tehető . De lássuk akkor az ominózus darabot :  
Marvin mammut méretű vasutas zsebóra az 1800-as évek utolsó harmadából ! Ezt a specialitást a gyártó RR SPECIAL jelzéssel látta el, és az amerikai vasutat szolgálta egy ideig a XIX. sz. -ban ! Elképesztő szépségű szerkezet mely jelzett , gyönyörűen díszített és a special széria mozdonya is gravírozva a szerkezetre ! Szépségben versenyezhet a számlappal is ami szintén makulátlan és ezen is szerepel a széria jelzése. Alsó és felső fedele is csavaros, állításához , mely az üveg alatti drukker kihúzásával történik minden esetben le is kell csavarni ! Mérete: 55 x 18 mm. kn. , büglivel: 80 mm. ! !
Kérem az árakat a minőség keresztmetszete mellett avval is összevetni, hogy az órákat nem egy metrómegállóban két szerelvény érkezése között, egy sötét kapualjban, vagy egy használtcikkpiac parkolójában kell átvenni, hanem nyugodt körülmények között egy régiségboltban, ülve , nagyítóval kényelmesen , fizetés előtt gondosan átnézheti, ahol vásárlását követően nyugtát, számlát állítunk ki !
Kéretik a fenti pirossal szedett részt is figyelmesen elolvasni  !

Jelenlegi ára: 128 000 Ft
Az aukció vége: 2017-01-20 04:29 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése