2017. március 24., péntek

Bűvészdoboz lányoknak 75 trükkel 580006 - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Ez a készlet maga a varázslat! Garantált közönségsiker! A csomag tartalmazza az összes olyan kellékkel, amely 75 holtbiztos trükk bemutatásához szükséges. A magyar nyelvű leírásban a mutatványok menete és részletes leírása is megtalálható. Rendezz bűvészbe- mutatókat! Hitesd el mindenkivel, hogy a gondolataikban olvasol, kápráztass el mindenkit kártyatrükkjeiddel, tüntess el tárgyakat puszta kézzel, jósolj, önts vizet a ki nem fogyó vázából és mutass be hasonlóan vicces és izgalmas trükköket! Gyakorolj, csinálj igazi show-kat és a végén még igazi bűvész válhat belőled! A játék csomagolási méretei: 31 x 26 x 6 cm. Tartozékok: titkos napló kártyák, kockák, varázspálca, varázstartályok, lenyűgöző jóslat kártyák, kártyatrükk kártyák, röntgenlátás doboz és kocka, bűvös zsebkendő, poharak, golyók, bűvös vizes váza. Az ár 1 db-ra értendő. 7 éves kortól ajánlott.
Kérjük, a nevünk mellett található i+ ikonra kattintva, olvasd el a cégünkről szóló külön információt ! Készlettől függően raktárról, vagy rendelésre. Gyári új ! Jótállással!
A termék személyesen Százhalombattán vehető át!
Kérjük, hogy a nem regisztrált, ellenőrizetlen, értékeléssel nem rendelkező, komoly szándék nélküli érdeklődők ne licitáljanak, mert a meghiúsult üzletek rengeteg felesleges munkát és bosszúságot okoznak.  Regisztráció nélküli, vagy legalább 5 pozitív értékeléssel nem rendelkező vásárlót csak előre utalással szolgálunk ki !

Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2017-04-13 23:41 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése