2018. február 27., kedd

PLAYSTATION 4 PS4 Farming Simulator 17 Platinum Edition használt játék - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Playstation 4 - Farming Simulator 17 Platinum Edition
HASZNÁLT TERMÉK
Játékosok száma:  1
Online Multiplayer lehetőség:  VAN, Playstation Plus előfizetés kell hozzá
Remote Play:  VAN
Kontroller vibráció:  VAN
 
 
A Farming Simulator 17 által idén is megtapasztalhatjuk, hogy milyen is egy modern parasztgazdaság élete...
Gazdálkodóként szinte a semmiből kell felépítenünk és irányítanunk egy sikeres farmot, miközben állatokat tenyészthetünk, növényeket termeszthetünk, az eladott terményekből befolyt pénzből fejlődhetünk, de amennyiben egy kis kiegészítés kell, még fát is vághatunk.  
A játékban ismét lehetőségünk nyílik szimulátoros mélységekkel átvenni az irányítást olyan neves gyártók mezőgazdasági járművei felett, mint a Fendt, a Vatra vagy a Massey Ferguson, amelyekkel szánthatunk, vethetünk, arathatunk, állatokat és terményeket fuvarozhatunk – mindezt ráadásul páratlan realizmus társaságában.  
Sőt mi több, a Farming Simulator 17 Platinum Edition most még tovább fokozza ezt az élményt, hiszen egy teljes játéknyi extra tartalmat garantál a földművelés kedvelőinek! Ebben a kibővített változatban ugyanis már Dél-Amerikába is ellátogathatunk, hogy a földrészre jellemző állatokkal foglalkozzunk, és ottani növényeket termeszthessünk, ami rengeteg új kihívást tartogat.
Az aktuális szállítási díjjakról érdeklődj kérlek, mert nagyon sok terméket hirdetek különböző méretben és súlyban, ezért minimális eltérés lehetséges.
Lego játékot /akár ömlesztettet is/ Xbox 360, Xbox One, Ps4, Ps3, Ps2, nintendo, sega, wii játékot vagy konzolt beszámítok. Beszámítok még régiséget, Hasbro, Matchbox, Mattel játékot.
Egyenlő értékű játékra 1000 ft-tól cserélhető. Amennyiben csereajánlata van levélben érdeklődjön.
Személyesen előre egyeztetett időpontban átvehető Diósdon, Dunaharasztin, Szigethalmon, Győrben és Tényőn.


Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2018-03-20 17:42 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése