2018. május 29., kedd

Xiaomi Redmi 4 / Xiaomi Redmi 4X 360° Elő-Hátlapi Ultra Vékony Átlátszó Szilikon Tok - Jelenlegi ára: 500 Ft

A képen látható termék(ek) a képen látható állapotban !
Elnéztem a rendeléskor a tipust, így a telefonomhoz nme jó. Sosem volt használva.
Az ár 1 darabra vonatkozik.  
-----
Információk az adás-vétellel kapcsolatban:
- Minden termék személyesen átvehető Pécsen. Ez nem feltétlen jelenti azt, hogy házhoz viszem...
- Szállítás: A legtöbb terméket tudom küldeni MPL-lel, Foxposstal vagy DPD-vel. Ahol van szállítási költség megadva, azt a terméket tudom küldeni. A "szállítási költség"-et minden esetben a vevő fizeti. Több terméket általában tudok egybe csomagolni, így cspórolhat a postaköltségen. Utánvéttel nem küldök semmit. Sima levélként nem küldök semmit! Külföldre nem postázok !!!
- Postai szállítás: heti 2-3 alkalommal tudok csomagot küldeni, feladni. Dolgozom, ez van. Mindez azt jelenti, hogy az összeg beérkezését követően 2-3 napon belül tudom elindítani a pakkot. Ha sürgős a dolog, megoldható, de egyeztessünk még a licitlás előtt!  
- Postaköltség: a pontos postaköltséget csak a termék csomagolása után tudom megadni. A "szállítási mód" mezőbe írt összeg tájékoztató jellegű, így kis mértékben - de eltérhet a végleges összegtől (általában jól meg tudom becsülni a díjat).
- Kapcsolatfelvétel: A vevőt kérem, hogy egy héten belül lehetőleg vegye fel velem a kapcsolatot az aukció sikeres leárása érdekében és 14 napon belül rendezzük az anyagiakat. Ha ez nem történik meg, vagy nem kapok választ a leveleimre, a 15. napon kénytelen vagyok ennek megfelelően értékelni...

Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2018-06-19 10:49 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése