2018. július 26., csütörtök

Mosódiós mosógél Levendula 5000 ml (EcoNut) - Jelenlegi ára: 5 640 Ft

Kiszerelés:
5000 ml
Illat:
Levendula
Mosódiós mosógél Levendula 5000 ml (EcoNut)
Nevét az angol SoapNUT= szappandió, mosódió szóból alkottuk.
Minimum 30% mosódió kivonatot, cukortenzidet és levendula illóolajat tartalmazó mosószer kozmetikai tartósítószerrel.
Kompakt formula: 5 liter akár 120 mosásra elegendő.
Kiszerelés: 5000 ml
Illat: levendula
TUDTA?
A mosódió fő kémiai alkotói a Sapinoside A, -B és C, zsírsavak és cukor, C, -és A-vitamin, proteinek így a tenzidet-megfelelő formában-kozmetikumokban is használhatják, hiszen kifejezetten ápolják a problémás bőrt!
Kiemelt előnyei:
Magyar receptúra, munkaerő ÉS csomagolóanyag, a kivonat is Magyarországon készül!
98%-ban rövid időn belül lebomlik a környezetben
mosódió tartalma 30-50%, ezt ötvöztük gyengéd tisztítóanyagokkal, ún. cukortenzidekkel
valódi levendula illóolajat tartalmaz
egyszerű használat, magas tisztítóerő színes és fehér ruhák esetén is
5 l EcoNut mosógél akár 120 mosásra elegendő
gyapjúhoz és selyemhez is használható, kézi és gépi mosáshoz egyaránt
A mosódió SAPONIN anyaga, mely a héjban természetes módon fordul elő kb 14%-ban egy jól habzó, erősen tisztító nem ionos felületaktív anyag, tenzid. Ezt a tenzidet cégünk Magyarországon először, egyedi receptúra alapján egy HATÉKONY háztartási termékcsalád fő összetevőjévé tette. A gél formula sűrű, adalékmentes, így a flakonban Ön csak a ? tömör? mosószert viszi haza. Az ECONUT termékekben a modern "zöld" vegyipari megoldásokat párosítottuk a mosódió remek kivonatával, egy SZAPPANMENTES formulában, és ami kiemelten fontos, hogy LEVENDULA ILLÓ-val illatosítottuk és KOZMETIKAI tartósítószerrel tartósítottuk!
Gyapjú és selyem mosásához és így pelenkához is használható természetesen. Ebben a termékben nincs SLS vagy SLeS, sem színezék vagy mesterséges illatanyag!
MOSÓDIÓ és MOSHATÓ PELENKÁK:
Mosható pelenkánál egy fő szempont van, ne legyen benne szappan-a hagyományos értelemben vett szappan, ahol is, elszappanosított olaj és glícerin keletkezik. Mindkettő eltömíti a pelenka szálait és nem fogja tudni beszívni a baba alkotását. Plusz a vízkő a természetes rost szálakra-bambusz, bio pamut- rátelepszik; és itt az öblítő sem segít, hiszen az meg "körbeöleli" a balzsamos molekuláival az anyagot. Az ecet azonban segíthet, ha a szappan tartalom nem haladja meg az 5%-ot.
Hogyan hatnak a hagyományos mosószerek a vizekre?
A felesleges töltelék anyagok-foszfát, foszfonát, zeolit, agresszív anionos tenzidek és illatanyagok a vízben felhalmozódva egyrészt nem bomlanak le, másrészt fokozott tápanyag képződést indítanak be, mellyel algásodás és a halak pusztulása jár együtt. Ne felejtsük, hogy végső soron mi isszuk meg a levét! A Földön lévő összes vízkészlet mindössze alig 3%-a IHATÓ.

Jelenlegi ára: 5 640 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése