2018. szeptember 30., vasárnap

Számológép Canon MP1211-LTSC MOST 62008 HELYETT 44553 Ft-ért! - Jelenlegi ára: 44 553 Ft

EAN:
4960999538471
Gyártó:
Canon
Ha szenvedélyesen rajongsz a informatikai és elektromos termékekért, és szeretsz lépést tartani a technológiával, ne maradj le a legkisebb részletekről sem, vásárold meg Számológép Canon MP1211-LTSC-et verhetetlen áron. Hatékony kétszínű nyomtatás
A felső kategóriás, 12 helyiértékes számológépet nagy igénybevételre, professzionális irodai használatra tervezték. A 4, 3 sor/mp-es nyomtatási sebesség felgyorsítja a munkavégzést. A kétszínű nyomtatás jól elválasztja a fekete színű pozitív, és a vörös színű negatív számokat.
Adó-, üzleti és valutaszámítási funkciók
Egyszerűsítse le a bonyolult számításokat, és ezzel időt takaríthat meg. A két adószámítási billentyű segítségével meghatározhatók a különböző adónemek. A profitrés automatikusan kiszámítható a költség-eladás-árrésbillentyűkkel nincs szükség bonyolult képletekre. A valutaszámítási billentyűkkel a helyi pénznemet is bármikor gyorsan és könnyedén átszámíthatja más pénznemre (és viszont).
Mindenre kiterjedő működés
A készpénzváltási számítások és a konstansszámítások gyorsan és pontosan történnek. A Számítási parancs jelzése lehetőség a számítógép állapotának ellenőrzésére nyújt lehetőséget. Külön csúsztatható választókapcsolók szolgálják a tizedesek, illetve a kerekítés, a végösszeg vagy az elemenkénti számítások egyszerű kiválasztását és működtetését.
Nagy méretű, kétszínű, háttérvilágítású kijelző
A nagy, kétszínű LCD-kijelző erős kontraszttal és becsillanásmentes megvilágítással segíti a számok azonnali leolvasását. A fekete háttéren látható nagy, jól olvasható Pure Green karakterek állandó használat esetén is kényelmessé teszik a képernyő megtekintését. A negatív számokat és a hibákat vörös szín jelzi.
Méretes billentyűzet
A nagy méretű, tartós, színkódolt gombokból álló, méretes billentyűzettel gyorsan, egyszerűen és szinte hibátlanul végezhető az adatbevitel. A nagy igénybevétel mellett is megbízható és kényelmes működtetést a hálózati tápellátásra való csatlakoztatás is szolgálja.
Elegáns ezüstmetál bevonat
Az MP1211-LTSC készülék ezüstmetál bevonata és az elegáns, kompakt kialakítás kifinomult jelleget csempész az irodába. Canon MP1211-LTSC. Külső megjelenés: Asztali, Típus: Printing calculator, Termék színe: ezüst. Vezérlés típusa: Buttons. Megjelenített karakterméret: 15, 7 x 5, 8 mm, Megjelenítő képernyőnagyság: 102 x 20 mm, Digit comma separator format: Standard (3 digits). Nyomtatási típus: festékszalag/tintaszalag. Áramforrás: AC, Akkumulátor típus: CR2032Külső megjelenés: AsztaliTípus: Printing calculatorTermék színe: ezüstAnyag: MűanyagFedő: NemVezérlés típusa: ButtonsSzámjegyek: 12Display tilting: NemSzámjegy vesszőelválasztó: IgenMegjelenített karakterméret: 15, 7 x 5, 8 mmMegjelenítő képernyőnagyság: 102 x 20 mmSzövegsorok megjelenítési száma: 1Háttérvilágítású kijelző: IgenMásodik LCD-kijelző: NemDigit comma separator format: Standard (3 digits)Memória-regiszterek: 1Nyomtatási típus: festékszalag/tintaszalagÁramforrás: ACAkkumulátor típus: CR2032Szélesség: 219 mmMélység: 334 mmMagasság: 74, 5 mmSúly: 1, 6 kgMéret (sz x mélys. X mag. ): 334 x 219 x 74, 5 mm

Jelenlegi ára: 44 553 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése