2019. március 25., hétfő

ELEKTROMOS FOGKEFE, CROSSACTION FEJJEL, FEKETE - BRAUN ORAL-B D100 VITALITY, ÚJ! - Jelenlegi ára: 7 490 Ft


Az elektromos fogkefe hatékonyan tisztíja a fogakat és ápolja a fogínyt. Az akkumulátoros Oral-B Vitality 100 CrossAction white fogkefe a 2D tisztítási technológiának köszönhetően jobban tisztítja a rezgésekkel és forgásokkal a foglepedéket mint a manuális fogkefe. Emellett a nyomásérzékelő védi a fogínyt. Alkalmas a szájüreg mindennapi tisztítására.
Egyedi kialakítása képes nagyon kíméletesen, azonban mégis alaposan megtisztítani fogakat. Az elektromos fogkefe gömbölyű feje alkalmazkodik bármilyen alakú foghoz, ezáltal biztonságosan megtisztít minden helyet. Az eredmény az fényesebb fogak és egészségesebb ínyek.  Az Vitality fogkefe innovatív 2D technológiája is támogatja a fogmosás hatékonyságát. Rezgéseivel és forgásával több foglepedéket képes eltávolítani mint a hagyományos kézi fogkefe. Az Oral – B fogkefefejek világoskék szálakat tartalmaznak, amelyek őrzik a fogkefefej lecserélésének szükségét. Kb. 3 hónap után kifakulnak.
A fogantyúban egy beépített kétperces időzítő is található a mindennapi használathoz, amely két perc után figyelmeztet az idő elteltére. Ezáltal elsajátíthatod a helyes fogtisztítási szokásokat és a fogorvosi megelőző ellenőrzés már csak rutin lesz.
Több lepedéket távolít el, mint a manuális fogkefe
2D tisztítási technológia
Két perces időzítő
Praktikus töltőállomás
CrossAction fogkefe fej ** 16° szögben vágott szálakkal
Javítja a száj egészségét
Hatékonyan távolítja el a foglepedéket
A nyomásérzékelő védi a fogínyt
7600 fordulat / perc


Jelenlegi ára: 7 490 Ft
Az aukció vége: 2019-04-15 10:39 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése