2019. április 25., csütörtök

japán liliomfa - Magnólia - fehér - legellenállóbb fajta - 60-70 cm - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Fehér Magnólia - Liliomfa! "cobus"
60-70 cm magas cserepes növényt küldök!
A japán liliomfa a legellenállóbb az összes magnólia faj közül. 8-10 méter magasra növő fajta. Fiatalon gyors növekedésű, laza bokros szerkezetű, majd kúp alakúra fejlődő fa.
A magnóliát napos, félárnyékos, védett fekvésű helyre ültessük. Csak savanyú,  humuszban, tápanyagban gazdag talajban fejlődik és virágzik szépen, ezért ez mindenképp biztosítsuk neki.
MÉG TÖBB TERMÉKEM KÖZÖTT VÁLOGATHATSZ IDE KATTINTVA!
Szállítási díj: előreutalással 1030, -  ( kb. 3 kg / sok db belefér) VAGY utánvétellel 10000 forintig 1350, - Erről minden esetben egy személyre szóló emailt küldök. Több db növény vásárlása esetén megrendeléskor a rendszer külön csomagonként számolja a száll. díjat amit természetesen nem kell kifizetni.
FONTOS Kérlek olvasd el!  
Vásárlás esetén mindig személyesen visszaigazolom a megrendelést! Szállítási díjat több növény vásárlása esetén is,   egyszer kell csak fizetni, melynek díja a csomag súlyától függ. A vatera programja a szállítási díjat darabonként szorozza fel, ezért gyakran ijesztően magas szállítási díj látható, melyet természetesen nem kell kifizetni a kedves vásárlónak, hiába jelenik meg a gépi visszaigazoláson vagy megrendelésnél. A pontos szállítási díjat  „ bokros” teendőim miatt minden nap este megküldöm az Ön által megadott email címre.  
Csomagfeladás:  hétfő, kedd és  szerdai napokon indítok csomagot.  
Az újonnan kiültetett növénynél gondoskodni kell a gyomtalanításáról és a rendszeres öntözéséről, hogy az új helyén beinduljon a növekedése. A későbbiekben elég csak az esetleges tavaszi metszést elvégeznünk rajta.  
Növényeim természetes környezetbe nem hajtatott formában, mindíg az évszaknak megfelelő állapotban vannak. Így könnyebben tudnak alkalmazkodni új környezetükhöz. A képek illusztrációk.


Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2019-05-16 11:05 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése