2019. június 25., kedd

Melitta E953 Caffeo Solo & Milk Kávéfőző - Jelenlegi ára: 68 000 Ft

Automatikus kávégép lecsatolható gőzfúvókával tej gőzölésére. A Melitta Solo Ryze kávégéppel egyszerre 2 csésze kávé készíthető és kiválasztható a kávé erőssége és az őrlés finomsága 3 fokozatban. Az irányítása nagyon egyszerű az innovatív LED kijelzőnek köszönhetően.  
Az ezüst Melitta Solo & Milk legfontosabb tulajdonságai 
Gőzfúvókával tej gőzölésére 
Kompakt méret és egyszerű kezelés 
Egyszerre 2 csésze kávét készít, állítható magasságú fúvókával 
Lecsatolható gőzfúvókával tej gőzölésére 
Próbáld ki a levegős tejhabot és a forró tejet a * gőzfúvókának* köszönhetően. A megtisztításához elég levenni a gépről és átöblíteni vízzel. A kiemelkedő íz érdekében a Melitta Solo & Milk kávéfőzőgép aroma kinyerő rendszerrel van felszerelve. A frissen őrölt kávé felmelegszik a forrázás előtt, így kiengedi az íze maximumát. Minden csésze kávé az ízlésed szerint készül. A kávéfőzőgép biztosítja a kávé erősségének kiválasztását és a kávé őrlésének finomságát három fokozaton. A kávéfőzőgép kompakt méretű, de megtartotta az 1, 2 l űrtartalmú víztartályát és a 8 csészére elegendő kávétartályát.  
A Melitta Solo kávéfőzőgép kezelése egyszerű – a beépített LED kijelzőn csak a legfontosabb választási lehetőségek vannak feltüntetve, így nem veszel el a sok gomb között. Minden el van rejtve az átlátható szimbólumokat helyettesítő gombok alatt, mint a 0 watt-os gomb is, ami leválasztja a kávégépet az elektromos hálózatról, de megjegyzi a személyes beállításaid.  
Tulajdonságok 
Egyszerű tisztítás és karbantartás a kivehető főző résznek köszönhetően, mely mosható folyó víz alatt 
Vízkőtelenítés jelző 
Ökologikus és környezetkímélő 
Kompakt méretű 
Kávé erősségének beállítása 
Az ár alkú képes !

Jelenlegi ára: 68 000 Ft
Az aukció vége: 2019-07-16 06:42 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése