2019. december 28., szombat

ÚJSZERŰ!! FÉLÁRON!! ÚJ ÁRA AKCIÓBAN 299 €!! 52-es L-s Spyder ffi síruha sídzseki sí ruha nadrág - Jelenlegi ára: 53


A licit tárgya: Spyder síruha
Újszerű állapotú!!!
Eredeti!!! nem hamis kínai!!!
Féláron!!! Új ára akcióban 299 Euro volt (399-ről leértékelve)!!! Itt egy hasonló linkje:  KATT IDE!
Eladó egy 52 cm-es L-es méretű Spyder márkájú sí ruha.
A fiamé volt, de alig használta, mert kinőtte. Ausztriában vettem neki egy szezonvégi leárazás során, 299 Euro volt az ára (399-ről leárazva). Nem igazán használta, ráadásul két szezon múlva ki is nőtte.
Hó-és szélfogó derékban. A kabát hátuljában zipzárral zárható zseb. Vízhatlan zippzárak. Fülhallgató kivezetés. A bal kéz ujjában bérlettartó. A hónaljában szellőzésre lehetőséget adó zippzár.
A nadrág alján néhány apró kijavított sérülés van.
Technikai adatok:
50. 000 mm vízállóság
4. 000 g/m2/24óra légáteresztés
Szezon eleji kiárusítás!
Kiárulom a családban évek alatt felhalmozódott sífelszereléseit, korcsolyáit, szánkót, bobot, stb... mert újak lesznek karácsonykor a fa alatt. Most érdemes megvenni, mert reális áránál 30-50%-kal olcsóbban adom! Az összes hirdetéseim között érdemes kutakodni, mert folyamatosan teszem fel a cuccokat!
Bármelyik két, vagy több termék együttes megvásárlása esetén kedvezményt adok!
Van sok más termékem is, például homokszűrőm, papírszűrőm, érdemes egy percet szentelni rájuk! Ide kattintva megtalálhatóak!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van elég saját referenciám!


Jelenlegi ára: 53 500 Ft
Az aukció vége: 2020-01-17 16:25 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése