2020. január 31., péntek

Sony Cyber-shot DSC-WX350 Digitális fényképezőgép Újszerű Garis ! - Jelenlegi ára: 25 990 Ft

Sony Cyber-shot DSC-WX350 Digitális Fényképezőgép 18. 2 MegaPixel, Wifis, Újszerű állapotban, hibátlan működéssel, 15 nap garanciával, fehér színben, dobozában, adatkábellel és töltőjével eladó ! Fix áras termék azonnal elvihető most akciósan csak 25. 990 ft. -ért!
Kérjük leütés előtt érdeklődjön a termék meglétéről, mert nem csak itt áruljuk !
A legkisebb/legkönnyebb fényképezőgép 20x optikai zoommal
Kicsi, mégis tele van csúcstechnológiát képviselő funkciókkal és összetevőkkel, hogy lélegzetelállító fotókat készíthessen. A WX350 20x zoomja és Exmor R(R) CMOS-érzékelője a nagy teljesítményű, precíz fotográfiát zsebben hordozható kialakítással ötvözik.
Exmor R(R) CMOS-érzékelő
Emelje ki a részleteket gyenge fényviszonyok mellett is. A hátulról megvilágított Exmor R(R) CMOS-érzékelő 18, 2 effektív megapixelével szélesebb érzékelési tartományt jelent, így több fény és részlet kerülhet minden képkockára.
BIONZ X képfeldolgozó processzor
A BIONZ X képfeldolgozó processzor által nyújtott valósághűbb színvisszaadás,  jobb zajcsökkentés és gyorsabb sorozatfelvétel-készítés - a legkiválóbb minőségű képkészítés érdekében a processzor 3x hatékonyabb az előző BIONZ processzornál.
Sony G-objektív
A G objektívekbe épített Sony speciális optikai technológiák éles képeket és gyönyörű háttérlágyítást nyújtanak.
20-szoros optikai zoom
A 20x optikai zoom közelebb viszi a témához a színek,  részletek vagy tónusok feláldozása nélkül.
Optikai SteadyShot
Az objektív giroszkopikusan mozog, és képes kompenzálni a gép kézben tartásából fakadó mozgásokat, így éles képeket készíthet a teljes fókusztartományban.
    
Ragyogóbb külső
A WX350 elég kompakt ahhoz, hogy elférjen a zsebében; szál - csiszolt alumínium felülete három divatos színben áll rendelkezésre - fekete,  fehér és pink.
Nagy teljesítmény minden helyzetben
Az Exmor R CMOS-érzékelő egy nagy teljesítményű BIONZ X képfeldolgozó processzorral működik a tiszta és éles részletek biztosítása érdekében - minden képkockán. A By Pixel Super Resolution technológia minden egyes pixelt elemzés alá vet, és feljavítja a képek minőségét a zoomoláskor elveszett részletek helyre állításával. Éjszaka is jelentős különbséget tapasztal majd, a széles, 80-12 800 közötti ISO tartomány tűéles képeket biztosít gyenge megvilágítás mellett is.
Automatikus témakeretezés
Készítsen gyönyörűen megkomponált felvételeket, amelyek tökéletesen keretbe foglalják a témát.
    
Témakövető automata fókusz: az akció nyomában
A témakövető automata fókusz automatikusan hozzáigazítja a képkocka méretét a tárgy jellemzőihez a tiszta és határozott körvonalú eredmény érdekében.
Nagy fényerejű LCD-kijelző
Nézze meg a képeket azonnal a beépített 7, 6 cm-es (3-os) LCD-kijelzőn ötfokozatú fényerőszabályzással.
Speciális vaku
Beltéren, alkonyatkor és éjjel - a megnövelt érzékenység fényesebb képeket eredményez.
Engedje szabadjára az Önben lakozó rendezőt
Kölcsönözzön mozijelleget az otthoni filmeknek. Nyomja meg egyszerűen a speciális mozi gombot, és máris éles, tiszta Full HD filmeket rögzíthet. Az Optikai SteadyShot Aktív intelligens módnak köszönhetően a videofelvételek egyenletesek és remegés mentesek még menés és zoomolás közben is.
1080 Full HD
Készítsen részletgazdag 1080 Full HD videókat, és élvezze a másodpercenkénti 60 képkockát tartalmazó, kristálytiszta felvételeket (60p).
AVCHD
Válassza videofelvételeihez a professzionális minőségű AVCHD formátumot - tökéletes választás, ha a filmjét szerkeszteni szeretné vagy Blu-ray Disc lemezre írná. (*A MotionShot Video lejátszása nem rögzíthető. )
Minden trükk és átmenet
A MotionShot Video funkció a téma rögzített mozgását egyetlen háttérre rávetített képek sorozataként jeleníti meg.
Alkosson, csatlakozzon és osszon meg
A beépített Wi-Fi(R) és NFC funkciók segítségével egy másodperc alatt megoszthatja legjobb felvételeit, és az okostelefonos távvezérlő alkalmazás segítségével mindig kézben tarthatja az irányítást.
Wi-Fi(R) és NFC megosztás
Az NFC funkcióval Wi-Fi kapcsolatot hozhat létre a fényképek és videók barátokkal és családtagokkal való megosztásához.
Távvezérlős okostelefon alkalmazás
    
Használja okostelefonját távvezérlőként
Módosíthatja a beállításokat, zoomolhat, sőt, még felvételt is készíthet a távvezérlős okostelefon alkalmazással.
Képhatás
Új életet lehelhet a képekbe a beépített Picture Effect technológiával. Egy sor üzemmód közül választhat anélkül, hogy képszerkesztő szoftvert kellene letöltenie.
Menjen még tovább panoráma felvételekkel
360° -os Sweep Panorama üzemmód - automatikusan egyetlen panorámaképpé illeszti össze a nagy sebességgel rögzített képkockákat. Az Intelligent Sweep Panorama üzemmóddal akár mozgásban lévő emberekről is készíthet lenyűgöző panorámaképeket.
4K részletességű képek
Csatlakoztassa a WX350 fényképezőgépet egy 4K Ultra HD tv-készülékhez, hogy fényképeit lélegzetelállító tisztasággal élvezhesse a nagy képernyőn. A TRILUMINOS színeknek köszönhetően minden árnyalat élénken és élethűen jelenik meg.


Jelenlegi ára: 25 990 Ft
Az aukció vége: 2020-02-21 14:02 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése