2020. szeptember 24., csütörtök

Turmixgép Delimano Nutribullet, 600 W + receptkönyv - Jelenlegi ára: 24 500 Ft

Erős 600 wattos motor: a legkeményebb növényi rostokat és magvakat is pépesíti, melyek így könnyebben emészthetők, jobban felszívódnak a bennük található vitaminok, ásványi anyagok.
Centrifuga-pengék: a törhetetlen, speciális kialakítású kések függőleges irányban is megforgatják a turmixpohár tartalmát, így az alapanyagok 100%-a találkozik a pengékkel. Ennek köszönhetően a turmix krémes, lágy, egységes textúrájú, nem ülepednek le a pohár aljára a tápanyagban gazdag rostok.
Különálló pengék és pohár: a pengék nem a turmixpohárban találhatók, hanem egy külön egységet alkotnak, melynek köszönhetően a Nutribullet egyszerűen és tökéletesen tisztán tartható, ráadásul a pengék sérülése esetén elég azokat cserélni.
Feldolgozza a gyümölcsök héját, magházát, zöldségek szárát: a gyümölcsök sok részét nem fogyasztjuk, mert nehezen feldolgozható és kevésbé ízletes, pedig a gyümölcshéj (a narancs hártyái, a magház, a sárgarépa szára) rengeteg vitamint, antioxidánst, koleszterincsökkentő flavonokat, kálciumot, vasat, A- és K-vitaminokat tartalmaz.
Pépesíti a magvakat: a dió, lenmag, kesudió, mogyoró, mandula és az olajos magvak 40-60 %-ban energiát adó telítetlen zsírsavakat tartalmaznak, valamint kiemelkedő növényi fehérjeforrások. Így a vegetáriánusok számára, illetve kiemelkedő fehérjeigény esetén (pl. aktív sport) kifejezetten ajánlott a fogyasztásuk. Magas a magnézium-, kálium-, kálcium-, mangán-, cink-, vastartalmuk, így a vérnyomás szabályozásában is segíthetnek.
Ajánlás:
Diétás levesek az érzékeny gyomornak
Tökéletesen homogén és egészséges bébiétel a piciknek
Tápanyagokban gazdag turmix az alakformáláshoz
Frissítő smoothie a hétköznapokban
Immunerősítés: vitaminbomba a legyengült szervezetnek
Márka: Delimano
Típus: turmixgép
Teljesítmény (W): 600
Források / perc: 20000
Modell: Nutribullet
Fogaskerekek: 1
Szín: Piros
Magasság (cm): 20 (csésze nélkül); 17
Átmérő (cm): 13, 5 (elektromos egység); 10, 5 (csésze)
Csúszásgátló lábak: Igen
Hajótérfogat (liter): 0. 7
Súly (kg): 3. 04
Méretek (cm): 29, 2 x 20 x 25
Tápfeszültség (V): 220 V
Turbo funkció: Nem
Frekvencia (Hz): 60
Csomag tartalma: 1 x elektromos egység; 1 x magas pohár (0, 7 l); 1 x (dupla) elszívó penge; 1 x NutriBullet felhasználói útmutató; 1 x receptkönyv

Jelenlegi ára: 24 500 Ft
Az aukció vége: 2020-09-24 16:27 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése