2020. december 29., kedd

Angyalok látják az aratást - Jelenlegi ára: 4 054 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
1855514
Egervári Gertrúd Mária
Angyalok látják az aratást
Vajon mi vezérel az aluljáró kegyetlen hajléktalan-világába egy tizenhét éves tinilányt, egy fiatal romafiút, és egy valaha elismert, tisztelt, tanárként dolgozó zongoraművésznőt? A sors útjai, mondhatnánk, kifürkészhetetlenek. A három ember, valamint az alkoholista Vili és annak barátai egyfajta sajátos közösséget alkotnak a Déli pályaudvar aluljárójában. Ám hogy a kép árnyaltabb legyen, kiderül: igazából a három főszereplőnek van otthona, ám hátrahagyták azt. Együtt, mégis önmagukban küzdenek a démonaikkal, melyek az utcára űzték őket, ám egy napon felbukkan egy titokzatos idegen, és az élet mindannyiuk számára megváltozik. Szeretet, bizalom, fájdalom és remény, öröm és tragédia szövi át és teszi feledhetetlenné Egervári Gertrúd Mária misztikus rejtélyt sem nélkülöző regényét.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 4 054 Ft
Az aukció vége: 2020-12-29 18:45 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése