2021. február 23., kedd

Egy gazdasági bérgyilkos vallomásai - Perkins, Joh - Jelenlegi ára: 5 400 Ft

Egy gazdasági bérgyilkos vallomásai - Perkins, John
Ez a könyv bombaként hatott. Ritka eset, mikor imperialista kormányzati-nagyvállalati rendszerünk egyik belső embere tárja fel nyíltan a hálózat működését. Nagy áttekintésről és erkölcsi bátorságról tanúskodó munka. "
John E. Mack, a Harvard egyetem professzora, Pulitzer-díjas író
"John Perkins úgy mondja el hátborzongató és megvilágosító erejű személyes történetét, hogy bennfentes nézőpontját remekül ötvözi egy Graham Green-krimi izgalmas feszültségével. Nevükön nevezi a dolgokat és az embereket, feltárja az eddig csak sejtett összefüggéseket az amerikai birodalom és a nagyvállalati globalizáció között. "
David Korten, a Tőkés társaságok világuralma című könyv szerzője
"John Perkins olyan könyvet írt, amely megrendíti az ember hitét a fennálló gazdasági rendszer etikusságában. Válságos időben élünk; világosan meg kell értenünk, milyen árat fizetünk az előnyösnek tűnő "szabad" piacért. Perkins története rendkívüli. "
Jim Garrison, a State of the World Forum (Világ Helyzete Fórum) elnöke, az Amerika, mint birodalom című könyv szerzője
"A gazdasági bérgyilkosok jól fizetett szakemberek, akik dollármilliárdokat csalnak ki a világ országaitól. A Világbank, az USAID (Az Egyesült Államok Nemzetközi Fejlesztési Ügynöksége) és más külföldi "segélyszervezetek" pénzét a világ természeti erőforrásait ellenőrző nemzetközi nagyvállalatok és néhány gazdag család zsebeibe töltik. Eszközeik között meghamisított pénzügyi jelentések, manipulált választások, megvesztegetés, erőszak, szex és gyilkosság is szerepel. A birodalmak létével egyidős játékot űznek, de ez a játék most, a globalizáció korában új és ijesztő méreteket öltött.
Én tudom; én is gazdasági bérgyilkos voltam.
Fordítók: Deák Éva
Kiadó: Ráció Kiadó
Kiadás éve: 2006
Kiadás helye: Budapest
Nyomda: Mondat Kft.
ISBN: 9639605239
Kötés típusa:: ragasztott papír
Terjedelem: 260 oldal
Nyelv: magyar
Méret: __edition. size. text
Súly: 0. 41kg
Állapot: Jó
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után, kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba!  
[(**113139131**)]

Jelenlegi ára: 5 400 Ft
Az aukció vége: 2021-02-24 05:50 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése