2021. március 29., hétfő

Teszt, ne vegye meg! - Kastélyok - Julie Garwood - Jelenlegi ára: 2 100 Ft

Teszt, ne vedd meg!
Kastélyok - Julie Garwood
Azárva és sorsüldözött Alesandra hercegnő tudja, hogy csak egy angol arisztokratával kötött gyors házasság mentheti meg a hazájában dúló hatalmi harcoktól. Cainewood márki öccse, Colin válik kénytelen-kelletlen gyámjává, és nem kis élvezettel figyeli, hogy a merész, hollófekete hajú szépség egy csapásra meghódítja az előkelő társaságot. De amikor Alesandrát majdnem elrabolják, Colin harcos ösztönei - melyek lovagi címet hoztak neki - újraélednek.
Colin belehajszolja Alesandrát egy névházasságba, s közben abban a tévhitben ringatja magát, hogy csupán védelmezni akarja a lányt. Ám Alesandra első gyengéd csókja és tétova kedveskedése felszítja szívében a lángot...
Sorozatcím:: A korona kémei 4.
Fordítók: Tóth Gizella
Kiadó: Gabo Könyvkiadó
Kiadás éve: 2010
Nyomda: Borsodi Nyomda Kft.
ISBN: 9789636893798
Kötés típusa:: ragasztott papír
Terjedelem: 402
Nyelv: magyar
Méret: Szélesség: 12. 00cm, Magasság: 20. 00cm
Súly: 0. 20kg
Állapot: Közepes
Megjegyzés: Könyvtest kissé deformált.
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után, kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba!  
[(**119222010**)]

Jelenlegi ára: 2 100 Ft
Az aukció vége: 2021-03-29 15:48 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése