2021. április 30., péntek

Új, minőségi, prémium kategóriás lovaglócsizma táska Kingsland Equestrian eladó! - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Új, minőségi, prémium kategóriás lovaglócsizma táska Kingsland Equestrian eladó!
Téves rendelés és kihasználatlanság miatt eladó Prémium kategóriás Kingsland Equestrian lovaglócsizma táska! Teljesen új, csak a nylon csomagolás lett eltávolítva róla!
Súly: 500 g
Szín: sötét kék
Kicsit drágábban innen lehet rendelni:
https: //www. lovasvilag. hu/csizmataska-kingsland-classic-2. html
Irányáron vállalom a csomagküldés költségeit!
Aki szeretne az eredeti árának töredékéért csúcsminőséget élvezni még jó pár évig annak kiváló választás lehet!
További termékeim a Vaterán: http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=maxiaxi&obd=2
A komolytalan licitálók, elhúzódó vásárlások stb. miatt sajnos kénytelen vagyok feltételeket szabni:
Vásárlás, licitálás előtt kérdezzen , a későbbi problémák elkerülése miatt! 3 napon belül várom az ellenérték + postaköltség megérkezését bankszámlámra (utalással, befizetéssel, postán keresztül). Csak ajánlott küldeményként postázok mindkettőnk érdekében! Amennyiben a fizetési információ elküldése után 3 napon belül nem jelentkezik, illetve ha 3 nap után sem fizeti ki a terméket, negatív értékelést vagyok kénytelen adni és a terméket újra meghirdetem. Kérem csak akkor licitáljon, ha elfogadja a feltételeimet! Magánszemélyként garanciát nem áll módomban adni és a visszavásárlás is kizárt! Kérek mindenkit, hogy ennek a figyelembevételével tegyen ajánlatot, vagy vásárolja meg a terméke!
Amit ezért kínálok:
A termékek leírását a lehetőség szerint a legpontosabban teszem, az általam ismert hibákat feltüntetem. A vásárlást követően igyekszem mielőbb elküldeni a fizetéshez szükséges információt. A megnyert terméket gondos csomagolásban postázom. A pénz jóváírásától számítva 2-3 napon belül postázok, Az aktuális postai díjszabás szerint -2000g-ig (persze ha belefér a szabvány méretbe) ajánlott levélként, - 2000g- 20 kg-ig sima csomagként vagy külön kérésre érték-biztosított, törékeny, elsőbbségi csomagként. - Utánvételt nem vállalok! - Mivel nem kereskedő vagyok így garanciát nem áll módomban adni a termékekre, de a helyszíni kipróbálási GARANCIA természetesen adott mindenki számára! A fent említett apróbb hiányosságokat figyelembe véve semmilyen későbbi garanciát NEM áll módunkban a készülékre adni és a visszavásárlás is kizárt! Mindenki ennek a ténynek a tudatában tegyen ajánlatot, vagy vásárolja meg a terméket!


Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2021-05-01 03:10 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése