2021. október 29., péntek

TÁVIRÁNYÍTÓ TÁVVEZÉRLŐ GOMB JAVÍTÓ VEZETŐGUMI LAP 4mm ÁTMÉRŐ 10db.: 350 Ft - Jelenlegi ára: 350 Ft

10 db. 350 Ft.
Általában 1-2 db távirányító javítására elegendő.
Másik aukciómban a 4 mm átmérőjű általában ragasztóval együtt is kapható.
Minden ezermester megküzdött már család, barát kontakthibás nyomógombos távirányítójával. Rengeteg "csodaszer" van a köztudatban. Grafitceruza, grafitos spray, vezető ezüst csak addig jó amíg megisszuk az ajándék bort, pár nap alatt jó esetben lekopik, rosszabb a helyzet, ha rákenődik a panelre és zárlatot okozva, letiltja a többi gombot is. Gyors sikerrel kecsegtet a csoki alufóliája, legalább a gyerekek jól járnak a tartalmával, de a gombról mindig leválik. Ecsetelhető jó minőségű vezetőgumi csak aranyárban kapható, ráadásul a lestrapált régi gombfelület általában nem alkalmas alá és hosszú távon nem kopásálló, a fel nem használt anyag meg a legközelebbi felhasználásig beszárad. A profik csere taszatúra hiányakor általában a gombon levő vezetőgumi korongot cserélik. Éles késsel, oldalcsípővel a régit óvatosan eltávolítják, az újat pedig rugalmas, általában szilikonos ragasztóval, pl.   FBS-sel a helyére ragasztják. Meg lehet próbálkozni vékony kétoldalas ragasztófóliával is, de csak rövid távon. A rágógumit is felejtsük el : )
Forgalmazói adatlap:
10 db. vezetőgumi korong
Átmérője: 4mm
Vastagsága: 0, 5mm
Ellenállása: max. 100 Ohm
Vezető korongok távirányítók kezelő gumi gombjainak javítására. Tökéletes megoldás távvezérlők  paneljához. Úgy tervezték, hogy a mérete megfeleljen a legtöbb típusú távirányító helyreállítására, melynek kezelőgombjának lecsökkent a vezetőképessége. Tisztítsa meg a panel érintkezőit. A szennyeződést távolítsa el. A gombról a régi gyengén vezető lapot pl. késsel óvatosan távolítsa el, a ragasztandó felületeket tisztítsa meg, az új vezető korongot vékonyan ragassza a gombra. 12 óra múlva a távirányító használható.
A mellékelt összes fotó az aukcióban megvásárolható termék bemutatására készített saját felvétel, a fotón a vezető korong mérete eltérhet, de kivitele hasonló.
 Több termék egy postaköltséggel összevonható.
Ha a termékkel nincs megelégedve 1 hónapon belűl vita nélkül visszavásárolom postaköltséggel együtt. Egyéb költséget nem térítek.
 Minden a vatera szabályaiba nem ütköző kérdésre igyekszem mielőbb választ adni.
 A jövőben ismét feltöltök folyamatosan új és használt, főleg elektromos termékeket, alkatrészeket, ha érdekel, ajánlom a termékfigyelőmet.
Postázom is -előre utalással- a vásárló igénye szerint, az annak megfelelő díjért. Utánvét nem lehetséges. Síma levélben nem küldöm, mert könnyen elvész!
LICITÁLÁS ELŐTT KÉREM OLVASSA EL INFOOLDALAM:  
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=12308086&am=12308086
 

Jelenlegi ára: 350 Ft
Az aukció vége: 2021-10-29 16:01 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése