2021. december 22., szerda

Hanglemez óra - Jelenlegi ára: 3 800 Ft

Eladó a képeken látható egyedileg készített hanglemez óra. Jó állapotú, nem sokat használt. Egy új Tiko time quartz szerkezetet használtam a készítéshez. A Magyarországon gyártott 78-as fordulatú Telefunken lemez a harmincas évekből származik. A hanglemezen található zenét digitálisan igény szerint hozzá adom.
A terméklapon feltüntetett vásárlási feltételektől, szállítási módoktól eltérő igényekről csak licit előtt van lehetőség egyeztetni. Kérdezzenek bátran! : ) A licit után rögtön kapott értesítőre célszerű válaszolni, az egyéb szállítással/átvétellel kapcsolatos kérdéseket megbeszélni. Elsősorban E-mail-ban kommunikáljuk, mert azt vissza lehet nézni, az élő beszélgetést elfeledhetem. : ) Nem zárkózom el a telefontól sem, de csak számkijelzett hívásokat tudok fogadni, kérésre visszahívom kedves partnerem.
Személyes átvételre a főváros III. kerületében, - Csillaghegyen - csak egy adott helyen van lehetőség. Kívánságra a választott módnak megfelelő díjszabásért postázom is.
Kedves licitálók, minden ésszerű javaslatra reagálok. Esetenként változóan, de hajlamos vagyok a kompromisszumokra; ár, licitzárás, stb. Kérdezzenek bátran! Ha megfontolandó javaslattal élnek, akkor azt licit előtt tegyék, mert a még nem licitált aukciónál nagyobb az eladói mozgástér az esetleges módosítások tekintetében.
Nézzék meg egyéb portékáimat, hátha találnak valami kedvükre valót!


Jelenlegi ára: 3 800 Ft
Az aukció vége: 2021-12-23 08:57 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése