2022. október 15., szombat

DORMEO AIR+ SELECT MATRAC 90x200 - Jelenlegi ára: 89 991 Ft

AIR+ SELECT MATRAC
Díjnyertes Octaspring® technológiával és hagyományos zsákrugókkal készült kiváló minőségű, 27 cm magas matrac, 5 kényelmi zónával, megfordítható, állítható keménységű matracbelsővel. Adaptive® bevonata télen melegít nyáron pedig hűsít. A huzatába varrt memóriahab extra kényelmet nyújt. Lehúzható és 40° C-on mosható matrachuzattal.  
EMELD ÚJ SZINTRE AZ ALVÁS ÉLMÉNYÉT
Kivételes kényelem prémium magassággal:  27 cm – a páratlan alvásélmény szolgálatában.
Kiváló légáteresztés az Octaspring® technológia révén 8-szor jobban lélegzik mint bármelyik habszivacs matrac.
Állítható keménység puháról közepes keménységűre.
2 réteg innovatív Octaspring® rugó, amely a tér mindhárom irányába rugalmas.  Az 5 kényelmi zóna a különböző testrészek számára biztosít optimális alátámasztást.
Dupla belső maggal készül,  így választhatsz magadnak keményebb vagy puhább alvófelületet.
Adaptive® szövetkezelés a dinamikus hőszabályozásért: télen melegít nyáron pedig hűsít.
Simogatóan puha prémium huzat Tencel® Modal szálakkal.
Huzatba varrt,  2 cm vastag memóriahab az extra kényelem megteremtéséhez.
8 cm-es zsákrugók a fokozott stabilitás és tartósság biztosítására.
Antibakteriális és antiallergén: allergiában vagy asztmában szenvedők számára is optimális választás.
Lehúzható és mosható huzat.
Európában készült.
MIÉRT FENOMENÁLIS AZ AIR+ SELECT MATRAC?
A 27 cm magas Air+ Select matracon minden nap királyi élményben lesz részed. Rendkívüli dizájn, luxus kényelem. A díjnyertes Octaspring® memóriahab rugókra egy fantasztikusan kényelmes memóriahab réteg került, amelyen több száz zsákrugó nyugszik az egyenletes súlyelosztás érdekében.
Az új és a hagyományos tökéletes kombinációja. A matracot alkotó különböző rétegek együtt és külön-külön is az elsőrangú alátámasztást és kényelmet szolgálják. A külső felületet fényűzően puha és kényelmes memóriahab réteg alkotja. A matrac belsejében 2 réteg szabadalmaztatott Octaspring® habrugó található, amelyet zsákrugók egészítenek ki.
ERRŐL A KÉNYELEMRŐL EDDIG CSAK ÁLMODTÁL
Az Air+ Select matraccal a kényelem új értelmet nyer. Az öt kényelmi zóna személyre szabott alátámasztást nyújt a különböző testrészek számára minden testhelyzetben. Az Octaspring® technológia 8-szor jobban szellőzik a habszivacshoz képest, így ez a matrac minden évszakban optimális hőmérsékletű alvófelülettel gondoskodik a kellemes közérzetről.
Tudtad, hogy a kényelem nem feltétlenül a matrac puhaságából adódik? A titok a megtámasztás minőségében rejlik. A matracban elhelyezett Octasprings® rugók a tér minden irányába mozognak és kivételes alátámasztást nyújtanak bármilyen alvási testhelyzetben. Az 5 kényelmi zóna a fej, a vállak, a derék, a térdek és a lábak igényeihez igazodva biztosít optimális megtámasztást.
FORRADALMI OCTASPRING® TECHNOLÓGIA
Úttörő technológiánkban az álmaink váltak valósággá. Az Octaspring® rugók valódi innovációt hoztak a matracgyártás világába. A modern és hagyományosabb anyagok ötvözésének új technikája nyomán fantasztikus matrac született. Az Octasprings® rugók habból készültek, de ugyanúgy viselkednek, mint a zsákrugók.
EGYEDÜLÁLLÓAK ÉS BÁMULATOSAK.
A méhsejt alakú rugók képesek minden irányba mozogni, miközben megfelelő alátámasztást, kényelmet és a szellőzést biztosítanak.
Intelligensek, mert mindig olyan megámasztást nyújtanak a testnek, amelyre annak egy adott pillanatban szüksége van. A mérnöki tervezés eredményeként a rugók hangtalanul és precízen mozognak, ami lényeges előny a fémrugókhoz képest. Az OctaspringŽ matracok másik fontos előnye a lélegzőképességük. Számtalan statisztikát vezetnek a légáteresztés, valamint a hő- és nedvességkezelés terén.
AZ AIR+ SELECT MATRAC A LEHETŐ LEGJOBB VÁLASZTÁS
Neked készült,
ha egy magas vagy nagyon magas prémium minőségű matracot keresel.
ha minden testrészed számára biztosítani szeretnéd a megfelelő alátámasztást.
ha azt akarod, hogy a matracod alkalmazkodjon hozzád, nem pedig fordítva.
ha évszaktól függetlenül ideális alvási hőmérsékletet akarsz az ágyadban.
ha hatékony antibakteriális és poratka elleni védelmet igényelsz.
ha egy nagyon tartós matracra van szükséged.
és ha a nap végén igazán jól akarsz aludni.


Jelenlegi ára: 89 991 Ft
Az aukció vége: 2022-10-16 02:29 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése