2017. november 27., hétfő

3db kvarcjáték (kézi játékkonzol) egyben eladó - Jelenlegi ára: 14 990 Ft

Eladó a képen látható 3db kvarcjáték (kézi játékkonzol) Gama Tronic King Kong Jungle (Dobozos), Space Chaser UFO Shooting Game (Dobozos) valamint Play & Time Space Rescue retro kvarcjátékok egyben eladó!
A Gama Tronic King Kong Jungle kvarcjáték tökéletesen működik szép állapotban van, a hátsó elemfedele ami hiányzik. Eredeti dobozában. A doboz hátulján van egy nagy szakadás (lásd.: utolsó képen).
A Space Chaser (Made in Japan) játék nálam valamiért nem akar annál tovább menni, hogy bekapcsolást követően ugyan világít a kijelzőn az űrhajó, de egyebet nem sikrült előhoznom belőle. Igaz 2db nagyon régi góliát elemmel próbáltam, nem tudom, hogy emiatt nem megy e tovább a játék vagy esetleg más a nyűgje. Vegyük úgy hogy rossz...
A Play & Time kvarcjáték burkolatát bizonyos pontokon ujjal nyomni kell (lásd. 4. képen), hogy minden karaktert megjelenítsen a kijelzőn (ha nem nyomjuk, akkor 1-2 karakter eltűnik a kijelzőről lásd.: 5. képen) és gondolom hangjának is kellene lennie, de azt nekem nem sikerült előhoznom belőle. Az ár a 3db játékra együtt vonatkozik!
Garancia egyikre sincs!
Kérlek ha kérdésed van azt még vásárlás előtt tedd fel. Ami fontos, hogy mivel használt termékről van szó ezért garanciát és visszavásárlást nem vállalok rá!
A termék kifizetésére maximum 7 napot tudok adni, ezt a határidőt abban az esetben tartom, ha a vásárló a vásárlást követő 3 napon belül felveszi velem a kapcsolatot. Ha ezen határidőkön belül nem történik meg a kifizetés vagy a kapcsolatfelvétel, akkor a terméket újra meghirdetem és negatív értékelést adok! Így kérem a fentiek tudatában az átgondolt és megfontolt licitálást! Köszönöm!
A Postázás előreutalást követen történik MPL Postacsomaggal. Utánvét nincs!  A termék személyes átvételére Győrben városon belül előre egyeztetett helyen és időpontban van lehetőség.  
 


Jelenlegi ára: 14 990 Ft
Az aukció vége: 2017-12-04 12:35 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése