2020. április 27., hétfő

Outlet - Philips SHB9850NC - R ( újracsomagolt) - Jelenlegi ára: 20 950 Ft

Philips SHB9850NC//00 Wireless Headphones
 
A készülék bontott és újra csomagolt. (a gyártó által használt védőfóliákat eltávolították, az összes tartozék kicsomagolásra került).
2 év garancia érvényes az eszközre!
 
kategória:  Újracsomagolt - sérülés nélkül
 
OUTLET
 
A Philips SHB9850NC fejhallgatóval felfedezheti a zene birodalmát. Az akár 99%-os zajkioltásnak köszönhetően ez a tökéletes útitárs. Merüljön el a zenében az intelligens érintésvezérléssel, valamint a Bluetooth eszközökkel történő egyérintéses NFC-párosítás segítségével.
 
Az ActiveShield hibrid zajkioltó technológia négy mikrofonnal rendelkezik. Két visszajelző mikrofon az alacsony frekvenciák kioltására szolgál, míg az előrejelző mikrofonok a közepes és magas frekvenciákra bővítik ki a zajkioltás sávszélességét. Ezen kombináció biztosítja a széles frekvenciatartományú kioltást, és nagyobb fokú zeneoptimalizálást tesz lehetővé minden környezetben. A nagy felbontású hang a legjobb audioteljesítményt nyújtja, mivel a stúdiók eredeti mesterfelvételeit élethűbben reprodukálja, mint a 16-bites, 44, 1 kHz-es CD formátumok.
 
Kompromisszumoktól mentes minőségével a nagy felbontású hang a zenekedvelők legfontosabb társa. Ezek a fejhallgatók megfelelnek a Hi-Res Audio minőségjelölés legszigorúbb kívánalmainak. A finomhangolt 40 mm-es neodímium meghajtók az akusztikusan zárt hátsó rendszerrel, és a fülre illeszkedő kialakítással ötvözve kiváló és lenyűgöző precíziós hangzást nyújtanak.
 
Élvezze a kiváló minőségű vezeték nélküli hangzást a Bluetooth 4. 0 segítségével. A jobb fülhallgatón lévő intelligens érintésvezérlőkkel egy érintéssel vagy egy ujjmozdulattal vezérelheti a zenelejátszást és a hívásokat. Érintse meg a zenelejátszás elindításához és szüneteltetéséhez, illetve hívások fogadásához. Ujját oldalra elhúzva zeneszámot válthat, felfelé vagy lefelé húzva pedig a hangerőt szabályozhatja. A gombokkal való kezelés ideje lejárt. Az egyszerű NFC párosítás lehetővé teszi Bluetooth? fejhallgatója csatlakoztatását tetszőleges Bluetooth-kompatibilis eszközhöz ? egyetlen érintéssel.
 
A Multi-point funkció lehetővé teszi, hogy Philips Bluetooth fejhallgatóját egyidejűleg két Bluetooth-kompatibilis eszközhöz csatlakoztassa. Csak párosítsa össze a két eszközt a fejhallgatóval, és máris élvezheti a filmet vagy zenét, miközben gond nélkül fogadhatja a hívásokat. Kis méretre, több irányban összehajtható kialakításának köszönhetően tökéletes útitárs.
 
A Bluetooth és az aktív zajkioltó (ANC) egyidejű működtetése mellett is 16 órán keresztül folyamatosan hallgathat zenét. Ha csak a Bluetooth van bekapcsolva, akkor 28 órán át, ha pedig csak az ANC, akkor 33 órán át hallgathatja zenéit.
 
A zajkioltó fejhallgatók többségétől eltérően elemmel vagy anélkül is működik, így folyamatosan kiváló hangzást biztosít bármilyen környezetben. Ha lemerül az elem, csak csatlakoztassa a hangkábelt, és hallgassa tovább kedvenc zenéjét.
 
A Siri és Google Now alkalmazásokkal kompatibilis legújabb Philips Bluetooth fejhallgatóval még egyszerűbbé válik a virtuális asszisztens használata. iPhone-ján a Siri vagy Androidos eszközén a Google Now alkalmazás elindításához csak annyit kell tennie, hogy megnyomja a kagylón található gombot.
 
Bluetooth profilok: A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Bluetooth verzió: 4. 0
Maximális hatótávolság: max. 10 m
 

Jelenlegi ára: 20 950 Ft
Az aukció vége: 2020-04-28 03:23 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése