2020. április 26., vasárnap

Peter Murray, Nicola Chandler - Forma-1 - Jelenlegi ára: 3 800 Ft

A könyv megvásárlása után automatikus e-mailt küldünk a részletekkel!
A Forma-1 talán a leglátványosabb sport, ami élőben látható. Amikor a valódi Grand Prix-kör elindul, az ember érzi a tömeget, érzi, hogy bár csak egy a nézők közül, ám mindannyiuk izgalma és borzongása kapocs lesz közöttük - nos, ez az élmény össze se hasonlítható azzal, amit egy tévéadás nyújthat.
Teljesen váratlan reakciók törnek fel mindenkiből, az ember egész teste elmerül a zajban, és szinte minden egyes Forma-1 autó motorbőgését külön hallani, ahogy elhúznak a lelátó előtt. Érezni a benzingőzt és a gumik illatát... látható a versenyzők arcán a sisak plexijén át a feszült koncentráció... szemtanúi lehetünk utánozhatatlan kézi koordinációjuknak a nehéz gyorsulási köröknél, az izgalmuknak, ahogy mindent beleadnak a manőverekbe!
Szerencsésnek mondhatom magam, mert végignézhettem a legjobbakat ebben az egyedülálló és magával ragadó sportágban.
Az én elkötelezettségem e sport iránt a nyolcvanas évek elején kezdődött. Ebben a korszakban futott Senna, Prost, Piquet, Mansell, Rosberg, Berger, Patrese, Alboreto, Arnoux, Brundle, de Cesaris, Jones és Laffitte.
Izgalmas vezetők és izgalmas idők voltak!
Bár a 2007-es évadban szinte újra felfedezték a Forma 1-et, hiszen új, bámulatos tehetségek ugrottak ki a versenyzők mezőnyéből, mégis az igazi, régi nagyok - Lewis Hamilton, Fernando Alonso, Robert Kubica, Kimi Raikkönen és Felipe Massa - segítettek abban, hogy a Forma-1-ben újra a versenyzőkre terelődött a figyelem.
Az új körök bevezetése sok millió újabb rajongót szerzett, az éjjeli versenyek varázsától elbűvölt közönségről már nem is beszélve.
Azért terveztem én e könyvet, hogy a magam módján megörökítsem a Forma-1 világának izgalmát. Remélem, élvezni fogják!
Peter Murray

Jelenlegi ára: 3 800 Ft
Az aukció vége: 2020-04-27 06:34 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése