2020. június 26., péntek

Google Pixel 3 XL 64GB Black - Jelenlegi ára: 191 390 Ft

Google Pixel 3 XL 64GB
 
GOOGLE PIXEL 3 XL 64GB
Képernyő: 6. 3 "
Snapdragon 845 (8 mag, legfeljebb 2, 50 GHz-ig)
Belső memória: 64 GB
RAM memória: 4 GB
Rendszer: Android 9. 0 Pie
A kamera: 8. 0 + 8. 0 Mpix - első, 12. 0 megapixel
Akkumulátor: 3430 mAh lítium-ion
 
 
GOOGLE PIXEL 3 xl
 
 
Engedje, hogy a Google Pixel 3 XL magával ragadja Önt csodálatos lehetőségeivel. Hatékonysága a munka dinamikájává válik.  Fényképezőgépe sokkal többre képes, mint egyszerű fotózásra, vagy videózásra.  A kezelőfelület nem csak érintéssel működtethető.  A Google Pixel 3 XL lesz az asszisztense, a profi fényképésze, a nagyszerű szórakoztató központja.  A telefon design-ja klasszikus és modern egyszerre és egy csipetnyit extravagáns.
 
 
 
 
KIJELZŐ
 
 
Nem számít, hogy mit néz a Google Pixel 3 képernyőjén. Mind a játékok, mind a filmek, illetve a fotók is fantasztikusnak tűnnek rajta.  Az OLED 6. 3 "kijelző kiterjed majdnem az egész elülső felületre, elérve a lekerekített széleket.  A keskeny oldalkereteknek köszönhetően tökéletesen megjeleníti a képet az egész kijelzőn.
 
 
 
 
EGY REMEK KAMERA
 
 
Tartsa meg az éjszaka áttörő hangulatát, a világos chiaroscuro és a fény melegéből származó finom játéknak köszönhetően.  Ennek kösznhető ez az innovatív mechanizmus sötétedés után.   A kamera felbontása 12, 2 megapixel. A  Dual Pixel Technology, HDR + mód chip és Pixel Visual Core módok garantálják a sikeres felvételeket bármilyen fényviszony mellett.  Felejtse el a vakut és rögzítse a valóságot tökéletes módon, hogy olyan képeket készíthessen, amelyek színekkel és részletekkel vannak tele.
 
 
 
 
A GOOGLE PIXEL 3 XL ELKÉPESZTŐEN HATÉKONY
 
 
Futtassa egyszerre több alkalmazást, fagyás veszélye vagy teljesítménycsökkenés nélkül.  A 8 magos Snapdragon 845 processzor, amelyet 4 GB RAM támogat, minden alkalmazást ? rületesen gyorsan és ugyanolyan hatékonyan kezeli a többfeladatos munkát.  ÉNe pazarolja az időt a kábelek keresésére.  A 3430 mAh akkumulátor vezeték nélkül feltölthető, így Ön energiát nyer sok órányi használatra.
 
 
 
 
ANDROID 9. 0 PIE
 
 
Élvezze a Google intelligens szolgáltatásainak gazdag csomagját: a Google Asszisztenst vagy a Google Lens-t, amely szabadon navigálhat az intuitív, racionalizált és frissített Android 9. 0 Pie felületen.  A Google Pixel 3 XL-T úgy tervezték és optimalizálták, hogy együttműködjenek a legújabb Android rendszerrel, hogy teljes mértékben kihasználhassák a potenciálját.
 
 
 

Jelenlegi ára: 191 390 Ft
Az aukció vége: 2020-06-26 16:42 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése