2021. február 23., kedd

AEG RCB534F1LW, Kombinált hűtőszekrény, 329 Liter, A + - Jelenlegi ára: 149 990 Ft


Szállítási díjak:
Az általános szállítási költség 1290 ft, a nagyobb, illetve súlyosabb tételek szállítása ettől eltérő, ezeknek a szállítása 5000 ft!
AEG RCB534F1LW
Kombinált hűtőszekrény
329 Liter
A +
AEG 3000 A + HŰTŐSZEKRÉNY / LOWFROST HŰTŐSZEKRÉNY
RCB534F1LW
Zajszint: 40 dB
Nettó kapacitás: 329 L (220 L + 109 L)
Energiaosztály: A+
Szélesség 59, 5 cm
Mélység 64, 7 cm
Magasság 185 cm
Hűtőszekrény polcainak száma 3 db
Fagyasztó polcok száma 2 db
Energiafogyasztás per. év 290 KWh
Jellemzők
Tojástartó
Zöldséges fiók
Elektronikus termosztát
A ColdSense hűtőszekrény / fagyasztó biztosítja az ételek megfelelő hűtését. A szekrény energiatakarékos, a LED-világítás pedig nagyon jó áttekintést nyújt a szekrényről. A fagyasztórekeszben van egy LowFrost rendszer, amely csökkenti a fagyképződést.
A HŐMÉRSÉKLET ALKALMAZKODIK A TELJES ÉLELMISZER-VÉDELEMHEZ
Végső hőmérséklet-szabályozás a ColdSense segítségével. A hűtőszenzorok figyelik a hűtőszekrény és a szoba hőmérsékletét, és azonnal reagálnak a pontos hőmérsékletre. 40% -kal gyorsabb hűtés és kevesebb hőmérséklet-ingadozás. Az összetevők a legmagasabb szinten maradnak, ropogósak, gyümölcsösek és aromával teli.
ŐRIZZE MEG A TERMÉSZET ELŐNYEIT A COLDSENSE SEGÍTSÉGÉVEL
Automatikus hőmérséklet-szabályozás a ColdSense segítségével. Minden alkalommal, amikor a hűtőszekrény ajtaját kinyitják és becsukják, hidegérzékelők reagálnak, hogy a szekrény belső hőmérséklete normalizálódjon. Védi kedvenceit a sokkhőmérséklet-változásoktól, miközben rögzíti a természet legfinomabb ízét.
A LOWFROST MEGKÖNNYÍTI ÉS RITKÁBBÁ TESZI A LEOLVASZTÁST
Hatékony hűtőszekrény / fagyasztó fejlett LowFrost technológiával, amely megkönnyíti és ritkábbá teszi a leolvasztást rejtett hűtőkörök segítségével, amelyek minimalizálják a fagyképződést
A LED VILÁGÍTÁS MINDEN SARKOT MEGVILÁGÍT
A belső LED-világítás diszkrét, lágy fényt biztosít, amely egyenletesen oszlik el a hűtőszekrényben. Ezenkívül a LED-es izzók kisebbek és energiatakarékosabbak, mint a hagyományos izzók - fenntarthatóbb választás.
ROBUSZTUSABB, STABILABB. BIZTONSÁGI ÜVEGGEL
Minden polc biztonsági üvegben van, az optimális stabilitás és robusztusság érdekében nap mint nap - ez a legjobb anyag a tökéletes megbízhatóság biztosításához.
AEG RCB534F1LW 3000 STATIKUS, ALACSONY FAGYÚ SZABADON ÁLLÓ KOMBI SZEKRÉNY 185 CM A +
Adaptív hőmérséklet, a teljes élelmiszer-megőrzés érdekében
Végső hőmérséklet-szabályozás a ColdSense segítségével. A hideg érzékelők figyelik a hűtőszekrény és a szoba hőmérsékletét, és azonnal reagálnak a pontos hőmérséklet beállítására. 40% -kal gyorsabb hűtés és kevesebb hőmérséklet-ingadozás. Az alapanyagok tetején tartósítottak, frissek, gyümölcsösek, tele aromával.
A LowFrost leegyszerűsíti a jégtelenítést, és egyre ritkább az igény
Hatékony kombinált szekrény a fejlett Low Frost technológiával, amely megkönnyíti és ritkábbá teszi a leolvasztást a rejtett hűtőkörök használatával, amelyek minimalizálják a jégképződést.


Jelenlegi ára: 149 990 Ft
Az aukció vége: 2021-02-23 18:32 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése