2021. június 28., hétfő

KIÁRUSÍTÁS!! ÚJSZERŰ! FÉLÁRON! Atomic Live Fit 65 női sícipő síbakancs 37,5-38,5-es sí cipő bakancs - Jelenlegi ára: 27


A licit tárgya: Atomic női sícipő
 
Újszerű állapotú!!!
Féláron!!! új akciós ára 199 Euro volt (299-ről leértékelve)!!! Itt van egy-két hasonló linkje: KATT IDE! és KATT IDE!
Atomic Live Fit 2 mikrocsatos 65-ös flex index-ű bakancs. Kényelmes, meleg viselet egész napra.
A lányom sícipője volt. Újonnan vásároltam neki, 199 Euróba került akciósan.
Mérete 37, 5-38, 5-es (25-25, 5-es), a belső talpbetét hossza 25, 5 cm.
Van a lábfej részén kívül és belül is egy-egy Live Fit zóna (8. kép). Ez egy rugalmas, tágulni képes rész, ami szélesebb lábfejjel, vagy lábdeformációval rendelkezők részére is kényelmessé teszi a viseletét!
Termékleírás:
Az Atomic Live Fit 65 sícipő hű a nevéhez, olyan kényelmes, hogy nem csak a lábunk, hanem mi is élni szeretnénk majd benne. A női lábhoz igazodó speciális csatmagassággal és belső kialakítással rendelkezik. Optimalizálja a kényelmet a teljesítmény romlása nélkül. A két csatos konstrukció és a rendkívül széles szíj lehetővé teszi a könnyű be- és kilépést, miközben biztonságos saroktartást biztosít. A Live Fit zónák a láb mindkét oldalán helyezkednek el, hogy kiküszöböljék a problémás "forró pontokat", így tovább maradhatunk benne a hegyen, anélkül, hogy kényelmetlen lenne a láb számára. A Live Fit 65 sícipő nagy rugalmassággal rendelkezik, a kezdő és a középhaladó síelők számára egyaránt kitűnő választás. A
102 mm-es lábfej szélesség
Live Fit Performance - Live Fit zónák AFS (adaptable fit system) segítségével a női láb alakjához igazítható, a lejtőkön való egész napos kényelem érdekében
Az ASY Comfort bársonyos anyagú bélés aszimmetrikus nyelvet, lábujjakhoz alkalmazkodó bélésanyagot és T2 Thermal Fit hőszigetelő rendszert tartalmaz
3D talpbetét
Shell anyagok és design
Kétkomponensű héj Live Fit betétekkel
Miko állítású Mega PC könnyűfém csatok
35 mm széles szíj
Van egy hasonló, eggyel nagyobb, 40-41-es Atomic HAWK 80-as sícipő, és egy 163 cm-es Atomic női síléc is eladó. Az összes hirdetésem között ezek is megtalálhatók. Ez utóbbival látható az utolsó képen. Itt a linkjük: KATT IDE! és KATT IDE!
Kettőt, vagy többet együtt kedvezménnyel adok!
Kiárusítás!
Kiárulom a családban évek alatt felhalmozódott sífelszereléseit, szánkót, bobot, stb... mert újak lettek az idén karácsonykor a fa alatt. Most érdemes megvenni, mert reális áránál 30-50%-kal olcsóbban adom. Az összes hirdetéseim között érdemes kutakodni, mert folyamatosan teszem fel a cuccokat!
Bármelyik két, vagy több termék együttes megvásárlása esetén kedvezményt adok!  
Van sok más termékem is, például homokszűrőm, papírszűrőm, érdemes egy percet szentelni rájuk! Ide kattintva megtalálhatóak!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van elég saját referenciám!


Jelenlegi ára: 27 500 Ft
Az aukció vége: 2021-06-29 02:51 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése