2021. június 29., kedd

Thermomix okos konyha ÚJ! AKCIÓ! - Jelenlegi ára: 199 800 Ft

Thermomix. Új termék, bontatlan csomagolásban. A termék Németországból érkezik. Szállítás 2 hetente. Személyes átvétel: Budaörsön vagy kérésre postázom (plussz ktg. ).
Bemutató videó:
https: //youtu. be/9Ceydmgdlsg
https: //youtu. be/Hrmpdoolyqg
Ezt kínálja a Monsieur Cuisine multicookerje:
500 előre telepített recept utasításokkal
integrált konyhai mérleg
Tartalmazza a fedéllel ellátott pároló betétet
Keverőtartó, főzőbetét, késbetét és spatula
Nyomás alatt történő főzés, forralás, sütés, aprítás, pürésítés, keverés, keverés
4, 5 liter űrtartalom
Akár 1000 watt teljesítmény
7, 1 kilogramm súly (tartozékokkal: 10, 6 kilogramm)
A Monsieur Cuisine Connect Skmc 1200 konyhai robotgép számos automatikus programot kínál (gyúrás, gőzölés és magozás), és tízfokozatú beállítással rendelkezik. Van egy bal és jobb elforgatási funkció, amely gyúrhatja vagy felapríthatja az összetevőket.
A főzés még soha nem volt ilyen egyszerű!
ban, -ben A Monsieur Cuisine webhely tagterületeösszeállíthatja a receptadatbázisát egyenként, és a recepteket kedvencként jelölheti meg. Ezeket a kedvenceket automatikusan megtalálja a készülékén az MC connect következő használatakor, feltéve, hogy ezeket a recepteket Cookingpilot receptként jelöli. A friss ételek gyorsan és egyszerűen elkészíthetők - a finom levesektől és szószoktól kezdve a különféle zöldség-, hús- és halételeken át a finom desszertekig és pékárukig vagy egészséges turmixokig.
Az integrált mérlegnek köszönhetően az összetevőket közvetlenül a fazékba mérheti. Ennek tiszta főzési térfogata három liter, és további hely áll rendelkezésre a keveréshez, amire például szükség van a salátákhoz.
A Monsieur Cuisine család készülékei igazi tehetségek. Egy gépben egyesítik a különféle konyhai készülékek funkcióit, és mentik az egyes munkalépéseket. A különféle tartozékokat a csomag tartalmazza, és szükség szerint gyorsan és egyszerűen behelyezhetők és kicserélhetők.
Az okos konyhai segédeszközzel gyorsan és egyszerűen elkészítheti a friss ételeket és a pékárukat. A konyhai hős nemcsak megkönnyíti a napi főzést, de hasznos asszisztens is a bonyolult ételek vagy pékáruk elkészítéséhez. Élvezze a partnerével, családjával vagy barátaival megszerzett időt.
A Monsieur Cuisine család készülékei tökéletes partnerek a könnyű és egészséges konyhához. A rövid elkészítési időnek és a gőzfőzésnek köszönhetően a fontos tápanyagok, vitaminok és ásványi anyagok megmaradnak. A konyhai robotgéppel történő főzéshez nagyon kevés zsírra van szüksége.
Használja a sokoldalú tehetséget még szórakoztatóbbá, amikor elkészíti kedvenc ételeit, torta klasszikusait és divatos turmixait. Próbálja ki a különféle recepteket, vagy engedje meg, hogy inspiráljon saját kulináris alkotásait.

Jelenlegi ára: 199 800 Ft
Az aukció vége: 2021-06-29 21:06 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése