2021. december 2., csütörtök

Syncwire univerzális mobiltelefon ujjgyűrű - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Eladó a képen látható Syncwire univerzális ujjgyűrű
A képen a telefon csak illusztáció!
Ultravékony kivitelű. Kiváló minőségű cinkötvözetből és fémlemezből készült Syncwire telefongyűrűtartó. A vákuum-ion bevonat technológiával a telefon tartó felülete ötször jobban ellenáll a szín fakulásának, mint a hagyományos galvanikus galvanizált lemezek. A gyűrűfogantyú szélei gondosan csiszoltak az ujjak védelme érdekében.
Rendkívül erős 3M VHB ragasztópárnával. Ez a telefon ujjgyűrű markolat szorosan rögzíthető az okostelefonon (ellenáll az 5 kg-os gravitációs tesztnek), hogy megvédje készülékét a véletlenszerű leesésektől és megcsúszásoktól. A 3M betét a legtöbb felületre alkalmazható, beleértve a műanyagot, a fémet és a TPU-t is.
A Syncwire telefontartó 360 ° -ban elforgatható és 180 ° -ban összehajtható, így bármikor a legjobb látószögbe helyezheti telefonját. Ezt a gyűrűs markolatot úgy tesztelték, hogy ellenálljon 6000 alkalommal a hajtogatásnak, anélkül, hogy meglazulna. A fémlemez tökéletesen illeszkedik a mágneses autó tartóhoz.
Ez a sokoldalú telefontartó szabaddá teheti a kezedet, és megvédi okostelefonodat a véletlenszerű leesésektől és megcsúszásoktól. Helyezheti az íróasztalra, a konyhapultra vagy az asztalra is filmnézéshez, zenehallgatáshoz, sminkeléshez, videohívásokhoz vagy akár játékhoz.

Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2021-12-02 16:11 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése