2020. április 25., szombat

Mobil-Tőltő/Adatkábel Mágneses tudásában egyedi. - Jelenlegi ára: 2 590 Ft

Előbb ezt nézd meg és utánna fikázd!!: Azonban ha el akarod koptatni au USB csatlakozódat akkor lépj tovább. Jó koptatást!!! Hátha rövid időn belül töltésproblémáid lesznek.
https: //www. youtube. com/watch? v=jOeeGPbVHQU  (másold be)
Nem ajánlanám ha nem használnám jómagam is sikerrel !!!
Bonyolultsága??? okán inkább csajok(hölgyek) számára ajánlatos eszköz de inkább akkor ha kímélni szeretnét a mobilodat v. az eszközeidet.!!!
Mágneses adat/akkutőltő kábel ANDROIODos rendszerű Samsung, LG, HUAWEI, Google, HTC, XIAOMI mobilokhoz és még sok más micro aljzatos mobilhoz, eszközhöz.
Fali tőltővel is használható (220V-os) !!
Autós tőltő-adapterrel autóban is használható.
A leges-leg újabb 2: 1-ben, mágneses mobiltőltő rendszer. A világon ez a legmodernebb 2016-os tőltési móddal működő rendszer. Ennél újabb még nem létezik A legkíméletesebben tölti a mobilt vagy viszi át az adatokat mert csak egy alkalommal kell a mobil aljzatába behelyezni az adaptert és attól kezdve csak az USB-s fejet hozzáközelíteni és az extraerős mágnesek létrehozzák a stabil, erős csatlakozást, színte automatikusan. Nincs kopás, meghibásodás a sok ki-be dugdosától. Kíméletesen csak egy szuper-erős mágneses kapcsolódási alapon tőlti az akkut. A mobilnak micro USB 2 aljzattal kell rendelkeznie a használatához. A mobil saját fali tőltőjével vagy a PC-n keresztül ill. autós tőltővel használható, az-az más USB-s forrásokkal.
ALKALMAS: micro USB 2. 0 portos, ANDROID rendszerű..... . Samsung Galaxy S6 S7, Edge, S4, S3, Note 5, 4, 2, Edge, Google, Nexus 6, 5,   LG G5, G4 , G3, G2, HTC, ZTE..... ..... .....
 HTC One, M9, M8, M7, Desire 510, Motorola... Moto X G  stb.. ..... ..... ..... LapTop, Tablet vagy bármilyen micro aljzatos számítástehnikai eszközhöz. A Samsung  Galaxy S5-öm azonnal felismerte pedig nem talál az aljzata. Nem szép a csatlakozása de tőlti, csatlakozik az adatbázisához.. Minden kimondottan micro aljzatos esetén tökéletes a csatlakozás.
Tőltéshez használható minden USB kábellel működő energiaforrással a 220 V-tól a Solar tőltőig.
Az aktuális folyamatot  a mobil azonnal kijelzi. A tőltést a mágneses fejen LED visszajelző fény is jelzi.
Az Iphonek-hoz más ilyen mágneses tőltő létezik!!!.
Működési elvét a videón lehet megtekinteni.
Az eladó további termékei


Jelenlegi ára: 2 590 Ft
Az aukció vége: 2020-04-25 20:43 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése